Снимка: ФБ, Павлинка ТодороваРусе Медиа съобщи тъжната вест.3-месечният Влади Дамянов от Русе,

...
Снимка: ФБ, Павлинка ТодороваРусе Медиа съобщи тъжната вест.3-месечният Влади Дамянов от Русе,
Коментари Харесай

3-месечният Влади от Русе загуби битката за живот

Снимка: ФБ, Павлинка Тодорова

Русе Медиа заяви тъжната новина.

3-месечният Влади Дамянов от Русе, чиято орис сплоти положителни хора от цялата страна, загуби борбата за живота си. Тъжната вест пристигна ден, откакто детенцето и майка му сполучливо дойдоха в Турция и започнаха проучвания. Състоянието на Влади обаче се е влошило и той към този момент е звездичка на небето, оповестиха от Русе медиа.

Каузата за спасяването на Влади предизвика голяма вълна от съпричастност и предпочитание да се помогне. Само за два дни бяха събрани доста повече от нужните в началото средства, а хората продължаваха да поддържат детенцето финансово и с разнообразни начинания. За голяма тъга на всички Влади не съумя да се пребори.

Близките излязоха с къс коментар във Facebook групата „ Да помогнем на Влади “:

„ Семейството и приятелите на Влади Ви благодарят за скъпата поддръжка през сложния път, който извървяват. Уведомяваме Ви, че прекратяваме събирането на средства за Влади и одобряването на постове в групата. Молете се за фамилията и околните на Влади “, напомни Дунав мост.

Светъл да е пътят му! Съболезнования на фамилията му!

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР